More share buttons
Dela med dina vänner eller kollegor


Submit
fukt_icon_home

Fuktkurser

Fuktsäker förvaltning

Fuktsäker förvaltning

Byggnaden, bostaden, människorna i den och förvaltningsekonomin mår bra om det är torrt. Problem med fuktskador, hälsa och inomhusmiljö kan förhindras om du har rätt kunskap om teknik och processerna kring fuktsäkerhet. Trots besiktningar och löpande kontroller uppstår det ibland problem. Orsakerna kan vara flera, gammal teknik kan strula, upprustnings- ...
Läs Mer
Fuktsäkert byggande

Fuktsäkert byggande

Kan man bygga fuktsäkra hus? Frågan belyses allt för ofta för sent i byggprocessen när chansen att påverka det är låg. Det krävs att projektörer, arkitekter och leverantör samverkar redan i tidigt stadie och att arbetsledare och byggare känner till vilka krav och lösningar som gäller. Du måste kunna de ...
Läs Mer

Välkommen att ta del av vår långa erfarenhet inom fuktsäkerhetsarbetet

Fukt är vårt äldsta affärsområde där vi har mångårig erfarenhet från befintliga och nybyggda fastigheter. Man kan säga att vi gjort och sett det mesta och genom Dry-IT Akademin kan vi nu hjälpa dig och ditt byggprojekt att göra rätt lösningar från början.

Arbetar du med befintliga fastigheter? Då kan vi också hjälpa dig med utbildning i hur du åtgärdar skador, brister och innemiljöproblem som upptäcks. På våra kurser får du lära dig hur mätningar går till, när de behövs och hur åtgärdsprocessen hanteras. Samt vilka tekniska lösningar som är att föredra i olika fall.

Vi erbjuder nu kvalificerade kurser där spännande och unika exempel tas upp. Vi delar den kunskap vi har byggt upp genom åren med dig med både praktiska övningar och teori. Vårt uppdrag att göra byggbranschen bättre i fuktfrågor fortsätter och vi gör det gärna tillsammans med dig!

“Man kan säga att vi gjort och sett det mesta genom åren och tack vare det har vi kunnat hjälpa många byggprojekt att göra rätt lösningar från början.”
Mikael Grankvist

MIKAEL GRANKVIST

AFFÄRSOMRÅDESCHEF
micke

Intresserad av fuktkurser?

Se våra tillgängliga kurser eller hör av dig med en förfrågan på en skräddarsydd kurs för dig!